Published On: vin, aug. 27th, 2010

Brailenii vor camere video pe Calea Calarasilor

Share This
Tags

Deranjati de cursele nocturne care se desfasoare in fiecare noapte pe Calea Calarasilor, mai multi braileni s-au adresat ziarului nostru pentru a atrage atentia asupra acestui aspect.
“Dorim ca autoritatile sa ia masuri de urgenta pentru a stopa cursele ilegale de masini care se desfasoara in fiecare noapte. Nu numai ca nu mai putem dormi, dar suntem in pericol si daca ne aflam in zona. Azi-noapte, de exemplu, mai multe masini si motociclete au traversat intr-o viteza nebuna intersectia strazilor Grivita cu Calea Calarasilor. Asa cum autoritatile au luat masuri pentru ca infractiunile cu violenta sa scada la Braila, asteptam ca masuri similare sa fie luate si in problema semnalata de noi. De asemenea, am fi foarte bucurosi daca pe strazile pe care se poate circula cu mare viteza sa fie instalate camere video pentru identificarea celor care circula cu viteza foarte mare”, se arata in scrisoarea adresata Infobraila de catre un grup de braileni.

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. vasile spune:

    Propunerea este excelenta.Noaptea a devenit un calvar pentru cei care locuesc in zona.Oamenii legi sunt neputinciosi in fata acestor huligani ai starazilor.

  2. lpopescu spune:

    Este siadevarat si foarte necesar aceasta securizare.Banuesc ca din amenzile respective se pot acoperi cheltuelele .SUCCES!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>