Published On: joi, nov. 11th, 2010

Sunt un supravietuitor

Share This
Tags

Buna ziua. Sunt un supravietuitor. Am supravietuit unui cosmar teribil. Se intampla ca si cum ar fi fost adevarat. Visam ca e criza in tara si in lume si ca treburile nu mergeau asa de bine. S-au taiat salarii, se faceau disponibilizari, au crescut taxele si impozitele. Cursul de schimb o luase razna. Pretul la benzina si alimente crescuse exponential. Eram disperat, genul de disperare in care nu vedea nicio luminita la capatul tunelului. Cum sa traiesc? Cum voi putea sa ma intretin? Ce voi pune pe masa la copii?
Eram cuprins de panica, alergam catre ceva si nu puteam sa ajung unde vroiam, eram transpirat, obosit si lipsit de speranta. Alergam fara sa ma gandesc la destinatie, pur si simplu alergam. Si deodata ceva mi-a incetinit cursa nebuneasca. Era o lumina care incepuse sa ma invaluie si sa-mi dea o stare de bine. Dintr-o data starea plina de angoase s-a transformat intr-o stare lipsita de griji si plina de incredere. Am inceput sa simt o stare de fericire chiar. Deschid ochii si in fata mea era soarele diminetii care batea cu razele lui puternice in geam si prin geam ma mangaia pe fata spunandu-mi sa ma trezesc si sa incep o noua zi.
Totul a fost un vis urat, ziua aceasta este un nou inceput. Ce poate fi mai frumos decat o noua zi in care soarele te invita prieteneste sa zambesti si sa fii optimist.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>