Published On: mar, ian. 31st, 2012

A introdus ilicit un telefon mobil in penitenciar

Share This
Tags

Ieri dimineata, reprezentantii Penitenciarului Braila au sesizat la Politie ca numita A.I., din satul Maru-Rosu, orasul Insuratei, a introdus in penitenciar un telefon mobil.

Politistii au stabilit ca aceasta a intrat in penitenciar la orele 9.45, pentru a-l vizita pe concubinul ei si, dupa ce i s-a adus la cunostinta despre bunurile pe care nu are dreptul sa le aiba asupra sa, acesta a predat la punctul de acces poseta, pe care a introdus-o intr-o cuseta, declarand ca nu mai are alte bunuri interzise.

La controlul efectuat ulterior asupra sa, lucratorii penitenciarului au depistat intr-un pachet cu batiste parfumate, pe care-l avea in buzunar, un telefon mobil pe care l-a ascuns cu intentia de a-l introduce in penitenciar. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru introducerea de bunuri si obiecte in penitenciar, in mod ilicit, conform prevederilor Legii 275/2006.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>