Published On: mar, ian. 31st, 2012

Hoti identificati de politisti

Share This
Tags

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale- Compartimentul Furturi din auto au continuat cercetarile in cauze inregistrate initial in evidente cu autori necunoscuti (A.N.) si au stabilit si probat ca braileanul G.D., in luna decembrie 2011, folosind chei potrivite, a sustras un numar de trei baterii acumulator si lamelele stergatoare de la 4 autoturisme parcate in municipiu.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand ca suspectul sa fie cercetat in stare de libertate pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Cele patru dosare penale au fost conexate si inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, care a confirmat inceperea urmaririi penale impotriva acestuia.

Prejudiciul total cauzat a fost estimat la valoarea de 500 de lei, bunurile fiind recuperate in proportie de 90%, respectiv 3 dintre bateriile acumulator.   De asemenea, politistii au mai stabilit si probat ca Z.G. (18 ani), din comuna Mihai Bravu, este autorul furtului comis in noaptea de 20 spre 21 ianuarie dintr-un club apartinand unei societati comerciale din municipiu.

Acestuia i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, prejudiciul, in valoare totala de 800 de lei, fiind recuperat in totalitate de politisti. Dosarul penal a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila pentru confirmarea rezolutiei de incepere a urmaririi penale, iar braileanul va fi cercetat in stare de libertate pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>