Published On: mar, ian. 31st, 2012

Joc greu la Zalau

Share This
Tags

*HC Dunarea Braila lupta pentru a veni cu puncte din deplasarea de la Zalau

Astazi, intreg lotul clubului de Handbal Dunarea Braila a plecat spre Zalau, unde disputa maine meciul din etapa a XIII-a. Elevele antrenate de Ioan Baban si Cristi Preda infrunta echipa indrumata de fostul selectioner al nationalei feminine de Handbal, Gheorghe Tadici.

Meci greu pentru brailence, Zalaul aflandu-se acum pe pozitia a II-a cu 19 puncte, avand doar doua infrangeri si un singur egal, in timp ce gruparea de la Dunare se afla pe pozitia a V-a cu 15 puncte dar un meci in minus, avand trei infrangeri si un egal.

Partida se va disputa incepand cu orele 17.00, avand loc in Sala “Avram Iancu” din Zalau, si va fi transmisa in direct de Digi Sport 2. Arbitrii care vor conduce partida dintre HC Zalau si HC Dunarea Braila sunt Marius Danulet si Mihnea Iordache, delegati din Valcea.

Etapa trecuta, HC Dunarea Braila nu a disputat meciul programat cu CSM Bacau 2010, conditiile meteorologice impiedicand echipa bacauana sa faca deplasarea la Braila. Pana astazi, Federatia Romana de Handbal nu a anuntat reprogramarea meciului din etapa a XII-a dintre cele doua echipe.

Miercuri, 01.02.2012 Etapa XIII

17:00 HCM Roman – SCM Craiova – Arbitri: Duta/Florescu-B/AG

17:00 Univ. Jolidon Cluj – Univ. Neptun Constanta – Arbitri: Nacu/Rucoi-MS

17:00 CSM Bucuresti – CSM Ploiesti – Arbitri: Harabagiu/Stanescu-DB

17:00 ASC Corona 2010 Brasov – CSM Cetate Devatrans – Arbitri: Iliescu/Manea-B

17:00 CSM Bacau 2010 – HCM Baia Mare – Arbitri: Belean/Calina-MS/AG

17:00 HC Zalau – HC Dunarea Braila – Arbitri: Danulet/Iordache-VL

Ana-Maria Niculescu

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>