Published On: mar, ian. 31st, 2012

Terra se indreapta spre o noua Epoca de gheata?

Share This
Tags

O cercetare amanuntita realizata de oameni de stiinta englezi dezvaluie detalii extrem de interesante, printre care si faptul ca in ultimii 15 ani temperaturile globale nu au crescut, ba dimpotriva, au scazut semnificativ.

Din informatiile cercetatorilor, se pare ca totul se repeta in istoria planetei noastre, un astfel de trend fiind inregistrat si in secolul al XVII-lea, când vreme de mai multe decenii temperaturile au scazut simtitor.

In prezent, Soarele se afla in ciclul al 24-lea, iar momentul in care va intra in ciclul 25 va fi resimtit de toata lumea, cred britanicii.

Exista sanse de 92% ca aceste date sa se adevereasca, iar urmatorul ciclu solar sa aduca temperaturi foarte scazute pe Terra. Mai mult, englezii se bazeaza si pe masuratorile facute in peste 30.000 de statii meteo din lume, iar datele cumulate arata ca trendul crescator al temperaturilor s-ar fi oprit in anul 1997.

Astfel, potrivit datelor specialistilor, peste 10 ani incepe noul ciclu solar, moment in care meteorologii asteapta schimbari ale temperaturilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>