Published On: lun, apr. 15th, 2013

La naiba fata!

Share This
Tags

* Morenitha Viorik este cea mai ravnita pitipoanca din Braila *

In ziua de astazi tinerele domnisoare fac orice pentru a arata bine, pentru a fi in pas cu moda si investesc foarte mult in imaginea personala.

La fel a facut si tanara domnisoara din imagine, cunoscuta pe pagina de Facebook cu numele de Morenitha Viorik.  Ea vrea sa arate apropiatilor ca este pasionata nu doar de haine, cercei si tatuaje ci si de sedintele foto, mai ales de cele in oglida, unde isi face mereu boticul cu ruj roz.  Si pentru ca nimeni nu mai este ca ea, nici macar prietenele cu care merge in club, tanara are grija sa fie mereu in top, si de aceea le masoara “fetelor” ei, sanii, sa nu cumva sa ii aiba mai mari decat ea.

Viorik, pitipoanca numarul 1 de la Braila, exagereaza aratandu-si obsesia pentru propria frumusete, ori de cate ori are ocazia si oriunde s-ar afla. Pentru ca nu s-a putut abtine s-a fotografiat si la Lacul Sarat unde si-a expus tatuajul si la piscina, pentru a arata baietilor, posteriorul si pozitia ei preferata pentru sex. Pe langa aceste hobby-uri, Viorica isi arata cu mandrie si o parte din mancarurile preferate, cum este inghetata pe care o linge cu o mare pofta, manjindu-si marele ei botic roz.

Si daca tot ii plac dulciurile, este si o mare gospodina dupa cum se lauda in aceasta fotografie. Puteti vedea cu totii ca ea, Viorik face clatite pe genunchi, ca pe masa nu are loc, sau ca sa nu “le faca pe branci”.

Ca orice domnisoara care se respecta, ea isi petrece noptile in cluburi, iar aseara l-a asteptat cu nerabdare pe inegalabilul ei idol, Florin Salam, pe care la imbratisat cu pasiune in club, si pe melodiile caruia “se rupe in figuri chiar si prin casa”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>