Published On: vin, apr. 12th, 2013

Visul unei nopti de vara

Share This
Tags

Nume: Adrian Esanu zis Sexsalbatic

Adresa: Movila Miresii, Braila

Idealuri: Sex, masini si macar un tricou Lacoste

Destinatii dorite: Coasta de Azur, ma multumesc si cu “o bae” la garla

Tanarul Adrian, alias Sexsalbatic, are 24 ani si locuieste in Movila Miresii. Pana aici, nimic neobisnuit. Insa aspiratiile tanarului sunt de neinchipuit.

Putem sa-i spunem “Gigi muschi” datorita bicepsilor pe care ar fi vrut sa-i aiba in imaginea de mai jos, insa se pare ca i-a dat la spalat si a pierdul bonul.

Cu un corp atletic de invidiat, cum crede el, Ady din Movila ar mai trebui photoshopat pentru a fi promovat pe site-uri de gay.

“La bae” pe malul canalului, Adisor , ramas in costumul lui Adam, ar fi vrut probabil sa-si arate six-packul, insa la Movila Miresii nu au sala de fitness, ci doar greble, prasitoare si lopeti. Ar da tractorul pe un BMW, insa pentru asta ar mai trebui sa se spele pe dinti, asa cum imbracat inr-un prosop, ne prezinta cu mandrie cum a descoperit el, pasta de dinti. Mandru de un taburet gasit printr-o camera de hotel de o stea cazatoare, barbatia din Ady ne demonstreaza inca o data ca aspiratiile tanarului sunt de departe, de domeniul SF-ului.

ACEST MATERIAL ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>