Published On: mie, oct. 30th, 2013

4 masti de Halloween pe care le poti face singura

Share This
Tags

dantela-artAvantajul mastilor este ca nu esti nevoita sa porti si un costum prea complex, din contra, alege unul cat mai simplu. Daca ti-ai propus sa “mesteresti” singura o masca de Halloween, iata cateva sugestii simplu de realizat:

Masca sexy de dantela

Ai nevoie de o bucata de dantela lunga de aproximativ 25 cm si lata de aproximativ 5 cm si de o panglica de 50 cm din satin. Vei gasi atat dantela cat si panglica de satin la o mercerie oarecare. Acasa trebuie sa decupezi in zona ochilor si sa cosi panglicile de masca sa o poti prinde pe cap. Te sfatuim sa cauti un model de dantela cu multe broderii pe care sa il poti decupa frumos si sa nu se desire.

Masca sexy de dantela… pictata

Ai nevoie de un tub de vopsea neagra pentru machiaj sau poti sa improvizezi cu un eyeliner lichid. Daca vrei sa obtii o masca de Halloween sexy si nu ai indemanare mai bine te lasi pe mana cuiva care se pricepe, altfel rezultatul va fi mai degraba horror. Cel mai simplu incepi sa trasezi cate o linie curbata deasupra si dedesubtul ochilor dupa care o infrumusetezi cu tot felul de bucle si puncte.

Masca venetiana cu pene

Fa o vizita la un magazin de bricolaj de unde poti achizitiona separat masca vedetiana din ceramica si penele in culoarea pe care o preferi si de adeziv. Desigur, acest model de masca de Halloween este foarte raspandit si in comert, insa acum ai posibilitatea sa o personalizezi asa cum vrei tu.

Spre exemplu, poti sa adaugi in partea de jos sclipici auriu si sa aplici pene doar in partea de sus a mastii. Astfel ai garantia ca nu o sa te gadile prea tare.

Masca textila "sexy foxy"

Acest tip de masca de Halloween are un grad mai mare de complexitate, asa ca nu te avanta la lucru daca nu ai experienta cu foarfeca! Ai nevoie de o bucata de material textil mai rigid, ca fetrul, adeziv pentru textile, vopsea pentru textile si o panglica de satin de 50 cm. Masca de mai sus este realizata din 3 bucati de material lipite. Astfel, ca sa fii sigura ca iti va iesi tiparul corect, decupeaza masca pe hartie si abia apoi in fetru. O parte o constituie "obrajii" patati, o alta fruntea cu urechile si ce-a de-a treia este compusa din cele 2 triunghiuri aplicate pe urechi. Nu uita de petele de culoare de pe urechiuse.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>