Published On: mie, oct. 30th, 2013

Cat de importanta este forma sprancenelor pentru chipul tau

Share This
Tags

spranceneGenele si sprancenele contribuie considerabil la echilibrul estetic al intregii fizionomii. Forma si culoarea acestora influenteaza armonia fetei, echilibrand pozitia ochilor, marimea nasului, fruntii si a barbiei.Forma adecvata a sprancenelor te ajuta sa estompezi si sa corectezi unele defecte sau trasaturi care nu iti doresti sa iasa in evidenta. De exemplu, daca ai ochii mici, este indicat sa eviti sprancele prea groase. De asemenea, formele lungi, arcuite si nu foarte apropiate se recomanda pentru a distrage atentia de la un nas mai pronuntat.

Primul pas pentru a obtine sprancene perfecte este sa ceri ajutorul unui specialist. Acesta va alege alaturi de tine forma care ti se potriveste cel mai bine.

Dupa realizarea formei prin pensat si tuns, poti opta pentru nuantarea sprancenelor in functie de culoarea pielii si a parului.

Poti alege atat varianta machiajului zilnic prin aplicarea unui fard sau creion de sprancene sau poti alege sa le vopsesti. Ambele metode reprezinta modalitati rapide de a sublinia trasaturile frumoase ale fetei.

De asemenea, nuantarea genelor contribuie semnificativ la conturarea ochilor. Ofera impresia de gene mai voluminoase si alungite datorita colorarii firele deschise la culoare si a varfurilor foarte subtiri.

Vopsitul genelor si sprancenelor reprezinta o solutie ideala pentru persoanele cu parul blond, care au goluri de par sau care isi doresc un look natural. Acest procedeu se recomanda a fi realizat intr-un centru de infrumusetare, cu produse profesionale.

Si pentru ca genele si sprancenele tale sa se pastreze mereu frumoase si bogate, este necesar sa le ingrijesti cu ajutorul produselor naturale pe baza de ulei de ricin si vitaminele A si E.

Stilizarea corecta, nuantarea si tratarea genelor si sprancenelor pot reda frumusetea naturala a chipului tau.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>