Published On: joi, oct. 31st, 2013

Elena Ivan presedintele onorific al sectie de volei de la CS Sport Plus Braila

Share This
Tags

Ivan voleiElena (Girip) Ivan, fosta componenta a echipei Braiconf si CSM Comision Braila, este presedintele Consiliului onorific al sectiei de volei de la CS Sport Plus Braila.

Aceasta a fost aleasa sa reprezinte noul club brailean care si-a propus inca de la infiintare sa renasca traditia voleiului in Braila. Din Consiliul onorific mai fac parte si alti fosti voleibalisti, dar nu numai. Elena Ivan, fosta Girip, a fost aleasa pentru ca a facut trecerea peste timp de la marea echipa a Braiconfului, la CSM Comision Braila, promovata in prima liga si desfiintata in vara lui 2012 dupa numai un an de existenta.

“A fost un regret mare ca nu a am continuat in prima divizie. Am venit langa o idee, langa oameni cu care am lucrat si pentru a reinnoda o traditie in sportul brailean”, a declarat Elena Ivan 

De asemenea presedintele de la CS Sport Plus Braila s-a aratat bucuros ca in acest proiect sunt tot mai multi oameni care isi doresc sa sprijine acest sport.

“Sunt bucuros ca am reusit sa mai punem o caramida importanta la constructia solida pe care o facem in proiectul Sport Plus Braila. Sunt sigur ca vor mai veni apoape de noi oameni care au jucat volei, care iubesc acest joc, sau care pot face ceva special pentru copii speciali” a declarat Costi Baciu.

CS Sport Plus Braila are patru centre de volei. Dintre acestea, unul functioneaza la CSM Braila, club cu care se afla intrun parteneriat solid pentru viitorul voleiului brailean. CSM Braila joaca din aceasta toamna in Campionatul national de minivolei. Pentru anul urmator, Sport Plus Braila doreste sa aduca in campionatele nationale o echipa de sperante-fete si una de minivolei-baieti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>