Published On: Dum, oct. 27th, 2013

Tendinte in fashion in sezonul 2013- 2014

Share This
Tags

Stiu ca si tu te confrunti cu aceasta mica-mare problema. Toate dorim sa fim apreciate, admirate, sa iesim in evidenta intr-un mod cat mai frumos posibil, dorim sa fim in trend, suntem la curent cu ultimele tendinte desemnate in fashion si totusi ce colori se poarta toamna aceasta?

Mult asteptatele tendinte in materie de fashion din toamna aceasta au fost desemnate de Pantone.

Stim toate, ca cele care dicteaza in fiecare sezon noile tendinte vestimentare sunt culorile.

Pentru noul sezon designerii ne propun sa punem accentual atat pe textura cat si pe materiale si pe croiala.

Culoarea castigatoare in tendintele din sezonul 2013-2014 este Emerald green, sau pe romaneste spus Verde smarald. Acesta ofera note de eleganta si rafinament oricarei garderobe.

Poti alege sa porti aceasta culoare atat ziua, cat si seara, vei reusi sa stralucesti si sa impresionezi.

Linden green sau Verde tei, este o alta culoare in tendinte anul acesta. Daca esti o romantica incurabila, aceasta este nuanta potrivita pentru tine.

O alta culoare pe care s-a pus accent anul acesta este Mykonos blue sau Albastru de Mykonos. Denumirea acestei culori a fost inspirata de cea mai frumoasa insula din Grecia, Mykonos.

Albastru Mykonos este o culoare cu care cu siguranta nu vei da gres anul acesta, scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale corpului avantajand orice silueta.

Carafe Brown este o noua culoare ce se va purta anul acesta. Aceasta reprezinta feminitate, eleganta si da un aer sofisticat oricarei tinute.

Toamna aceasta vom intalni multe culori puternice in multe varietati de nuante. Orice culoare vei alege sa porti toamna aceasta iti va oferi feminitate, eleganta, romantism si rafinament.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>