Published On: joi, oct. 31st, 2013

Top 6 cele mai bizare lucruri despre sex pe care nu le stiai

Share This
Tags

Studiile si cercetarile in domeniul sexualitatii au inceput in anii ’50, insa noile descoperiri pe aceasta tema i-ar soca pana si pe primii oameni de stiinta care s-au ocupat cu asta. Iata un top al celor mai bizare 6 lucruri despre sex pe care nu le stiai:

1. Femeile pot ramane insarcinate chiar si la 8 zile dupa ce au facut sex

Studiile stiintifice au aratat ca lichidul seminal poate ramane blocat in mucusul cervical intre cinci si opt zile inainte ca ovulul sa fie fertilizat.

2. Statul pe scaun le poate excita pe femei

Nervii pudendali, situati sub fese, pot influenta tesuturile erogene din zona organelor intime ale femeilor. Drept urmare, statul pe scaun in anumite pozitii poate conduce la o stare de excitare sexuala.

3. Tocurile inalte te pot impiedica sa ajungi la orgasm

Forma tocurilor inalte ale unor pantofi de firma creeaza o contractie in zona pelvisului similara cu cea intalnita in timpul orgasmelor. Din aceasta cauza, pelvisul nu se mai poate contracta cum ar trebui in timpul partidelor de amor, iar astfel producerea orgasmului este impiedicata. “Orgasmul este ca o cursa de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Daca incepi de la 90 de kilometri pe ora, nu vei avea parte de o experienta completa”, avertizeaza oamenii de stiinta.

4. Toate femeile pot avea orgasm

In afara unor cazuri patologice rare, orice femeie s-a nascut cu capacitatea de a avea orgasm. Femeile s-au nascut cu o masinarie interna programata pentru orgasme. Din pacate, nu toate femeile invata cum sa foloseasca aceasta masinarie, spun cercetatorii.

5. Orgasmele le sporesc creativitatea femeilor

Studiile au demonstrat ca orgasmele le fac pe femei sa fie mai increzatoare, mai productive si mai creative. Si reciproca e valabila: femeile obtin orgasme mai intense atunci cand sunt creative.

6. Ce sunt cu adevarat pulsatiile pe care o femeie le simte in timpul orgasmului

Pulsatiile pe care o femeie le simte in timpul orgasmului sunt de faptul uterul ei care incearca sa adune lichid seminal, explica specialistii. Ligamentele rotunde din zona labiilor mari misca uterul in spate si in fata in timpul orgasmului, pentru cervixul sa poata aduna lichidul seminal care s-ar fi putut aduna in partea anterioara a vaginului. Scopul acestui fenomen este marirea sanselor ca femeia sa ramana insarcinata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>