Published On: vin, nov. 29th, 2013

1 decembrie 2013, restrictii de circulatie

drum blocat 1 decembrieDe Ziua Nationala a Romaniei, Serviciul Rutier va lua masuri specifice pentru asigurarea unui trafic rutier in conditii de siguranta. Avand in vedere efectuarea defilarii, paradei militare si de retragere cu torte, se vor impune restrictii de trafic dupa cum urmeaza: – duminica, intre orele 10:45-11:45, circulatia autovehiculelor va fi inchisa total pe Calea Calarasilor, intre strada Grivita si bulevardul Independentei; – duminica, intre orele 17:45-18:30, traficul rutier va fi intrerupt tot pe Calea Calarasilor, dar intre bulevardul Dorobantilor (Bariera Calarasilor) si bulevardul Independentei.

Politistii rutieri solicita conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona de desfasurare a evenimentelor, sa nu parcheze in aceasta zona, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera, aflati in trafic pentru devierea acestuia.

De asemenea, pietonilor le este recomandat sa circule cu atentie si sa traverseze strada numai prin locurile special amenajate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>