Published On: vin, nov. 29th, 2013

Aurel Simionescu: „Nu putem opri apa numai la rau-platnici”

se opreste apaPrimarul municipiului, Aurel Simionescu, declara ca indiferent cate nemultumiri ar crea si cate amenintari cu actionarea in instanta ar primi, Compania de utilitati “Dunarea” nu poate intrerupe furnizarea apei potabile doar la rau-platnici, cand este vorba despre blocurile de locuinte.

Simionescu spune ca nu exista solutie tehnica pentru a opri apa doar la un apartament sau doua, de pe o scara, si ca atare, cand datoriile cresc prea mult, se intrerupe furnizarea apei la o intreaga scara sau un intreg bloc – si sufera, laolalta, bun-platnici si rau-platnici: “Nu putem sa mergem pe ideea ca avem multi proprietari care sunt bun-platnici si avem 2- 3 proprietari care sunt rau-platnici, ci asociatia, ca atare, este sau nu bun-platnic. Contractul este cu asociatia, nu cu proprietarii, fiecare in parte. De aceea, pe cei care sunt in momentul de fata racordati la CUP Dunarea si care au in exterior reteaua de apa, se poate face un sub-contract, de aceasta data cu proprietarii, si in cazul in care nu au platit si sunt individualizati, sa le poata opri apa numai la familiile rau-platnice. In rest, in imobilele in care reteaua este in interior, relatia contractuala este intre companie si asociatie si abia apoi, intre asociatie si cetatean".

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>