Published On: lun, nov. 11th, 2013

Balta pescuit Galbenu – Braila

Share This
Tags

balta GalbenuBalta pescuit Galbenu – Braila

Localitate balta pescuit: Galbenu

Posibilitati de acces la balta de pescuit GALBENU

Pe directia de mers Ramnicu – Sarat – Galbenu, imediat la intrarea in localitatea Galbenu se face un drum la dreapta. Drumul este destul de bun.

Specii existente de pesti : caras, biban, rosioara.

Comentarii:

Crapul din acesta balta este foarte mic. Daca prinzi unul la 2 kg trebuie sa te consideri norocos. Conditii pe aceasta balta nu prea exista, crapul cat palma ajunge in tigaie, sincer cred ca are potential balta dar patronul nu o populeaza si nu a stabilit nici o limita (in kg de peste sau nr de scule) in acea taxa. Patronul este amabil, despre paznici nu pot sa spun decat ca sunt cam insistenti si tabara pe tine cum apari pe balta. Momelile folosite sunt simple, mamaliga fara arome da rezultate porumb in lapte etc (crapul este taran si nu stie de arome, nu incercati arome de firma ca le prapaditi degeaba). Sunt anumite canale pe acesta balta, foarte adanci (gropi) cautati-le si nu veti pleca fara peste. Este singura balta cu potential de pe langa Ramnicu Sarat, in raport cu taxa. Nu va duceti in weekend ca este aglomeratie mare iar balta este mica si locurile bune se ocupa de dimineata de cei care cunosc locul. Ciortanul raspunde bine si la undita de cate ori am fost am prins, momeala bob de porumb in lapte, rama. Cautati rame negre in spatele digului, asta stiu de la localnici, am inteles ca sunt foarte prinzatoare. Taxa pe 2005: 20 lei/zi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>