Published On: vin, nov. 22nd, 2013

Caravana BookLand la Promenada Mall Braila

Share This
Tags

Din 26 noiembrie 2013 si pana pe 8 decembrie 2013, BookLand, caravana cartii, ajunge pentru al treilea an consecutiv la Braila, in incinta Promenada Mall. Aici, aproape 100 de edituri vor expune, la preturi de producator, peste 6.000 de titluri de carti.

Conceptul BookLand este unul inedit, fiind vorba despre un targ mobil de carte. Ideea de la care a plecat a fost aceea de a aduce nu oamenii acolo unde este cartea, ci cartea acolo unde sunt oamenii: centre comerciale, parcuri, piete.

“Anul acesta, BookLand a revenit si mai aproape de prietenii sai. Am reorganizat itinerariul caravanei, am stabilit alte locuri de intalnire la indemana tuturor, locuri mai accesibile, mai populare si de ce nu, mai vizitate, si am pregatit momente artistice si culturale care sa satisfaca pretentiile tuturor prietenilor cartii: de la cel mai mic, pana la cel mai mare”, a declarat unul dintre coordonatorii BookLand.

Specificul caravanei nu consta doar in amploarea geografica, cat si in punerea la dispozitia editurilor a unui set de servicii integrate, care presupun logistica, vanzare si promovare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>