Published On: sâm, nov. 2nd, 2013

Identity Thief

Share This
Tags

Identity ThiefIdentity Thief

 Regia : Seth Gordon

 Cu : Jason Bateman, Melissa McCarthy

 Gen : Actiune, Comedie

 Premiera in Romania : 08.02.2013

Jason Bateman (Horrible Bosses) şi Melissa McCarthy (Bridesmaids) se află în fruntea distribuţiei de staruri din această comedie despre un tip cu nimic ieşit din comun care ajunge în situaţia de a lua măsuri extreme pentru a-şi recupera identitatea furată.

Diana (McCarthy) trăieşte regeşte, ca o prinţesă a shoppingului, cumpărând absolut orice îi trece prin cap, pentru că banii nu sunt o problemă pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da…pentru că numele care stă scris acolo este “Sandy”… iar Sandy este un contabil (Bateman), care trăieşte în partea cealaltă a Americii.
Acuzat de un şir nesfârşit de infracţiuni, inocentul Sandy Bigelow Patterson decide să se apere singur, pentru că poliţia e superaglomerată şi nu are niciun interes să aloce timp cazului său. Având la dispoziţie doar o săptămână pentru a da de hoaţa care i-a dat lumea peste cap, Sandy Bigelow Patterson porneşte într-o călătorie de peste 4000 de kilometri, tocmai în sudul Americii, pentru a o confrunta pe care care are acum acces total la viaţa lui. Sandy va încerca totul: să o mituiască, să o ameninţe, să o constrângă, declanşând haosul în încercările lui disperate de a-şi reabilita numele.

Alături de Jason Bateman şi Melissa McCarthy se află Jon Favreau (seria Iron Man), în rolul arogantului şef al lui Sandy, Amanda Peet (2012), în rolul soţiei înţelegătoare a lui Sandy, TIP ‘T.I.’ HARRIS (American Gangster) şi GENESIS RODRIGUEZ (What to Expect When You’re Expecting) în rolurile lui Julian şi Marisol, o pereche de vânători de recompense nemiloşi, aflaţi pe urmele protagoniştilor, JONATHAN BANKS (serialul Breaking Bad) în rolul lui Paul, interlopul în faţa căruia răspund Julian şi Marisol, MORRIS CHESTNUT (Think Like a Man) în rolul lui Reilly, detectivul ale cărui mâini sunt legate când vine vorba să restaureze reputaţia lui Sandy, JOHN CHO (serialul Harold & Kumar) în rolul lui Daniel Casey, colegul lui Sandy care pune la cale o revoltă la birou, ROBERT PATRICK (Safe House) în rolul celui care nu se va da în lături de la nimic ca s-o aducă pe Diana în faţa şefului său, şi ERIC STONESTREET (serialul Modern Family) în rolul lui Big Chuck, flirtul de o noapte al Dianei.  
Regia comediei îi aparţine lui SETH GORDON (Horrible Bosses), iar scenariul, lui CRAIG MAZIN (The Hangover Part II), după o poveste de JERRY EETEN (The Watchman) şi Mazin. Producători sunt Scott Stuber (Ted), Jason Bateman şi Pamela Abdy (47 Ronin). Din distribuţie mai fac parte Jon Favreau, Amanda Peet, Tip “T.I.” Harris, Genesis Rodriguez, Morris Chestnut, John Cho, Robert Patrick şi Eric Stonestreet.
Echipa din spatele camerelor de filmat e formată din scenograful SHEPHERD FRANKEL (Horrible Bosses, Four Christmases), editorul PETER TESCHNER (Horrible Bosses, Dodgeball: A True Underdog Story), creatoarea de costume CAROL RAMSEY (Horrible Bosses, Meet the Fockers), compozitorul CHRISTOPHER LENNERTZ (Horrible Bosses, Think Like a Man) şi directorul de imagine JAVIER AGUIRRESAROBE (The Others, The Twilight Saga: New Moon).
Producătorii executivi sunt PETER MORGAN (Killers) şi DAN KOLSRUD (Role Models).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>