Published On: vin, nov. 1st, 2013

Pugilistii braileni participa la Campionatul National de box pentru tineret

Share This
Tags

Cupa romaniei BOX (36)* Marian Pita, Marian Visan, Andrei si Dragos Ghionea, Vlad Sava si Alexandru Giurgea pleaca la Oradea pentru a participa la Campionatele Nationale de box pentru tineret.

Campionatul National de Box pentru tineret, va avea loc in perioada 5-9 noiembrie in sala de jocuri sportive a Universitatii din Oradea.

Primaria Municipiului Oradea, se desfasoara de marti pana vineri, in intervalul 15:00-19:30, dar si sambata, de la ora 13:00, cand cei mai buni pugilisti se vor intalni in finale.

La eveniment si-au anunta prezenta nume importante ale boxului de la noi din tara, precum Leonard Doroftei, presedintele FRB, vicepreseditii Francisc Vastag si Vasile Catea, dar si fostul campion mondial Mihai Leu.

Intrecerea care va aduna la start tot ce are mai bun boxul romanesc la nivel de tineret si juniori, va aduce in ring pugilisti la 10 categorii de greutate si anume 48 kg, 52 kg, 57 kg, 60 kg, 64 kg, 69 kg, 75 kg, 81 kg, 91 kg si +91 kg. Dupa cum precizau organizatorii vor fi aproximativ 10 sau chiar 15 pugilisti la fiecare categorie.

De la CSM Braila vor participa sportivii Marian Pita, Marian Visan, Andrei si Dragos Ghionea, Vlad Sava si Alexandru Giurgea, iar mordul in care acestia au fost pregatiti de antrenorii George Pertea si Gigi Moise da sperante de a obtine cateva medalii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>