Published On: lun, dec. 2nd, 2013

5 trucuri reale despre cum sa fii sexy

trucuriAdevaratele trucuri sa fii sexy:

1. Poarta rosu

E extrem de simplu, nu? Un studiu a aratat ca 56 la suta dintre barbati erau mai predispusi sa invite in oras o femeie cu un top rosu comparativ cu cei care ar fi invitat – aceeasi femeie, imbracata diferit- o persoana cu un top de culoare alba. Culoare rosie a fost folosita din 10.000 i.Hr. pentru ruj si pometi, special pentru a imita felul in care ne imbujoram cand suntem excitati. Poarta rosu si atrage-l in cel mai natural mod.

2. Dar nu folosi un RUJ ROSU

Un studiu a descoperit ca nuantele de ruj pe care barbatii le gasesc cel mai atragatoare sunt cele neuter sau rozurile stinse. Asa ca alege o nuanta de ruj naturala si care sa iti puna in valoare trasaturile, zambeste si fii pregatita sa faci furori!

3. Parul stralucitor e cel mai atragator

Aproape nimic nu ne poate ajuta sa devenim copiile modelelor Victoria’s Secret, cu exceptia, poate, a parului lor extrem de lucios si moale. Stilistul Nathaniel Hawkins spune ca secretul sta in folosirea balsamului inaintea samponului, iar apoi uscarea naturala, in timp ce il pieptanam cu degetele, pentru a avea volum. Cand e aproape uscat, folosim uscatorul de par trei minute si pulverizam apoi un spray de stralucire.

4. Alege-ti cu grija parfumul

Parfumierii sustin ca cele mai senzuale mirosuri sunt o combinatie din cele ale florilor exotice, vanilie, ambra si cel de pudra.

5. Fii expresiva

Clipeste, da aprobator din cap, surade… poate parea ciudat, dar sa fii expresiva te face mult mai atragatoare. Un studiu al Universitatii din Bristol a descoperit ca femeile cu fete mobile sunt considerate cele mai atragatoare. Cercetatorii spun ca asta le-ar da de inteles barbatilor ca acele femei sunt extrovertite si asta este extrem de atragator.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>