Published On: mie, dec. 18th, 2013

Hobbitul: Dezolarea lui Smaug

the-hobbit-the-desolation-of-smaugReprezinta pentru multi cinefili evenimentul cinematografic al anului. Al doilea film din trilogia lui Peter Jackson continua aventurile dwarfilor, impreuna cu hobbitul Bilbo Baggins catre Muntele Singuratic, acolo unde il vor infrunta pe dragonul Smaug. Dezolarea lui Smaug este mai bine gustat decat primul film, fiind imbunatatit la toate capitolele si cu un erou negativ impresionant.

Cu un capitol mai intunecat si mai consistent, incepe sa semene putin cu atmosfera captivanta din Lord of The Rings.
In aceasta trilogie, eroii sunt nevoiti sa traverseze tinuturile Mirkwood, Esgaroth si Dale, unde se vor infrunta cu pericole la fiecare pas. La capatul acestei traversari, Bilbo se va confrunta cu dragonul Smaug iar vrajitorul Gandalf va afla adevarata identitate a Necromantului. Intre timp, orcii din Dol Guldur si elfii din Mirkwood se intlanesc intr-o batalie epica.

Povestea celui de-al doilea film este remarcabila, mai atrenanta si filmul readuce unul dintre cele mai iubite personaje, Legolas (Orlando Bloom). Lui i se alatura frumoasa Tauriel (Evangeline Lilly), personaj care nu apare in povestea originala, dar a fost creat special de Peter Jackson pentru acest film. Ramane de vazut ce se intampla cu personajul ei in partea a doua a filmului. In aceasta a doua parte personajul fascinant ramane Thranduil (Lee Pace), regele elfilor si tatal lui Legolas. Un peronaj impunator si misterios care se evidentiaza cel mai mult. Cel care fura toata atetia este dragonul Smaug, creat dupa marimea unui avion, Smaug este distrugator si infricosator. Ultima parte a filmului ii apartine in intregime.

Fanii Lord of The Rings vor descoperi o noua aventura spectaculoasa, care se apropie de atmosfera intunecata din Lord of The Rings. 

Vizionare placuta!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>