Published On: lun, mart. 31st, 2014

Sanatatea – mai buna decat toate! Vezi aici cand va poposi in Braila Autobuzul Sanatatii!

sanatateEditura Viata si Sanatate a fost infiintata in anul 1994 si are un profil editorial prin care isi onoreaza numele. Cartile si revistele care acopera domeniul sanatatii te invata cum sa-ti redobandesti sanatatea pierduta sau te orienteaza, daca esti sanatos, spre adoptarea unui stil de viata corect, prin care sa-ti pastrezi sanatatea ca sa te bucuri de viata.

Publicatiile pentru copii si tineri sunt deosebit de valoroase, prezentand tinte nobile pentru tanara generatie si oferind o motivatie corecta pentru atingerea acestor tinte.

Domeniul in care exceleaza Editura Viata si Sanatate este cel care se leaga cel mai mult de viata, si anume domeniul spiritual.

Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie este o organizatie non-guvernamentala care colaboreaza cu medici si agenti de sanatate publica instruiti de Institutul de Sanatate Publica Bucuresti si desfasoara activitati in parteneriat cu: Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Institutul de Sanatate Publica, Agentia Nationala Antidrog si Directiile de Sanatate Publica Judetene.

Intre 1 si 10 iunie, in Braila va poposi Autobuzul Sanatatii. Acesta va fi amplasat in apropierea Casei de Cultura in cartierul Chercea, iar brailenii pot beneficia aici de o serie de examene medicale gratuite. De la testarea gicemiei, a tensiunii arteriale si pana la indicele de masa si grasime, medicii vor avea grija ca brailenii sa primeasca un set de analize cuprinzator.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>