Published On: lun, mart. 31st, 2014

Bucurie mare pentru Anna Lesko. Senzuala vedeta a devenit mamica pentru prima oara.

anna lesCantareata a nascut in cursul zilei de ieri la maternitatea Polizu din Bucuresti si a fost asistata la nastere de medicul ginecoloh Gabriel Lemnete. Vedeta a adus pe lume un baietel care a cantarit 3,200 kilograme.

Despre sarcina Annei Lesko s-a aflat foarte tarziu, vedeta ascunzand foarte bine acest lucru.

Cantareata si Adrian Nenita, cunoscut sub numele de scena Dj Vinnie, au devenit parinti in aceasta primavara. Copilul a fost asteptat de toata lumea, iar viitorii socri ai cantaretei au destula experienta ca bunici. Ion si Ecaterina Nenita, cunoscuti muzicieni in Basarabia, au deja doi nepoti din partea fiicei lor, Luminita, dar si o nepoata din partea fiului lor, Mihai.

"Imi doream un copil. Sarcina mea este foarte usoara. Daca o sa mearga asa de bine, o sa mai fac imediat inca unul. Sunt in luna a saptea. Pe scena a fost cel mai greu. Dar baiatul meu este extrem de cuminte", declara cantareata in momentul in care a facut public faptul ca este gravida.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>