Published On: lun, mart. 31st, 2014

Complice la metoda ‘‘accidentul’’ retinut de politistii braileni

actiune politieIn urma unor investigatii efectuate, ia data de 30 martie, judiciaristi din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat pe S. Nicolae in varsta de 57 de  ani, din municipiul Craiova, pe Aeroportul ‘‘Henri Coanda’’ Bucuresti, in timp ce incerca sa paraseasca teritoriul României, cu destinatia Londra-Anglia.

‘‘In urma cercetarilor s-a stabilit ca, in perioada noiembrie 2013-ianuarie 2014, cu ajutorul unor persoane necunoscute din afara granitelor tarii, barbatul a ridicat mai multe sume de bani in lei si valuta, provenite din comiterea mai multor infractiuni de inselaciune prin metoda „accidentul”, fiecare oprindu-si comision, iar diferenta fiind data persoanelor incarcerate in penitenciar. Cel in cauza a recunoscut participatia sa in calitate de complice la comiterea mai multor infractiuni de inselaciune prin metoda mentionata, pe raza mai multor judete, cercetarile continuând in vederea identificarii tuturor suspectilor’’a precizat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Craioveanul a fost retinut pe baza de ordonanta si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventa din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de complicitate la inselaciune. Valoarea totala a prejudiciului este de 9.950 euro si 34.200 de lei, iar printre cei care au cazut prada hotilor se numara si braileni.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>