Published On: lun, mart. 31st, 2014

EXCLUSIV Pantofi de diva pe piata braileana. Vezi aici care brand deschide magazin

Share This
Tags

musette magazinProducatorul de incaltaminte Musette, controlat de familia Batlan, va deschide magazine atat in Londra si Berlin, cat si in München, dupa cele inaugurate anterior la Paris si Viena.

Compania detine in prezent 28 de magazine dintre care 19 pe piata locala.

„Vrem ca in 2020 sa fim o marca internationala, cu circa 200 de magazine, cele mai multe in strainatate. Mai deschidem si in Romania, in orase precum Sibiu, Braila, eventual Arad, insa potentialul pietei locale este limitat“, spune Alin Batlan, unul dintre actionarii companiei, alaturi de Cristina Batlan.

Producatorul, care detine in Romania doua fabrici, a terminat anul trecut cu afaceri de 47 mil. lei (10,7 mil. euro), in crestere cu 22% fata de anul trecut si duble fata de 2008. Pentru 2014 compania si-a bugetat un avans similar al businessului. Pretul unei perechi de pantofi de la Musette costa in medie 500 de lei (110 euro).

Astfel, misiunea Musette a devenit aceea de a “crea un pantof pentru fiecare femeie”, de a aduce un nou motiv de bucurie in fiecare zi, de a turna o picatura de eleganta si stil in monotonul cotidian.

“Ne dorim sa fim alaturi de dumneavoastra in fiecare moment, sa va inseninam zilele mai putin insorite si sa va desavarsim momentele frumoase. Dorim ca fiecare pantof sau geanta Musette sa va completeze si sa va reaminteasca, in fiecare zi, ca sunteti frumoasa, eleganta si stilata, ca puteti depasi orice obstacol si ca niciun ideal nu este de neatins" este obiectivul companiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>