Published On: lun, mart. 31st, 2014

GBS: „Nazare sa se duca de unde a venit”

stancu- evacuareSaptamana trecuta, presedintele PDL Braila, deputatul Alexandru Nazare afirma ca va discuta personal cu primul ministru Victor Ponta pentru a facilita intalnirea dintre prefectul judetului Braila si sefii autoritatilor locale.

Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu a atras atentia asupra zvonurilor care pleaca din Partidul Democrat Liberal, subliniind faptul ca acestea sunt nefondate si chiar uneori rautacioase: „Nazare nu are alt subiect, mai nou acum sunt cuplat cu doamna Nistor. Nu stiu acum, probabil ca se referea la partea politica”.

In ceea ce priveste intalnirea cu prefectul judetului, Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca aceasta se va produce in mod firesc, la una din multele intalniri la care sunt invitate cele doua institutii. Cat despre Nazare, Gheorghe Bunea Stancu considera ca ar fi mai bine sa plece de unde a venit.

„Eu l-as sfatui pe acest individ sa se duca de unde a venit. Sa ne lase in pace, sa ne vedem de treaba noastra. Noi ne ocupam de ceea ce credem noi ca trebuie sa ne ocupam si nu o sa il asculte nici domnul Ponta, nici alta lume. Marti am avut o discutie cu seful nostru pe probleme legate inclusiv de ceea ce comentati dumneavoastra acum. Noi ne vedem de treaba noastra mai departe. Este un prefect cu acte in regula, trebuie sa ne facem treaba la administratia noastra, el trebuie sa-si faca treaba la Prefectura cu Legea 340 pe care trebuie sa o respecte”, a declarat presedintele Consiliului Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>