Published On: lun, mart. 31st, 2014

Gheorghe Tadici suspendat in urmatoarele trei etape

TadiciComisia de Apel a Federatiei Romane de handbal a evaluat apelul facut de arbitru Sorin Dinu si a hotarat in urma vizionarii imaginilor de la jocul dintre HCM Roman si HC Zalau, ca antrenorul Gheorghe Tadici sa primeasca sanctiunea de suspendare pentru urmatoarele trei etape, incepand cu meciul oficial. Astfel, la Cupa Romaniei, Gheorghe Tadici nu va sta pe banca celor de la Zalau.

«Comisia de Apel, la solicitarea conducerii FR Handballa apelul domnului Dinu Sorin, a hotarat urmatoarele: – mentine partial hotararea Comisiei de Disciplina privind penalizarea domnului antrenor Tadici Gheorghe cu suma de 1.000 lei (suma ce a fost achitata) conf. Art. 37.2 lit a. – dupa vizionarea imaginilor de la jocul HCM Romana-HC Zalau (desfasurat in 04.01.2014) si luand in considerare situatia de recidiva a domnului Tadici Gheorghe, comisia a hotarat si sanctionarea acestuia prin aplicarea Art. 37.2 lit b cu suspendare din activitatea competuitionala pe termen de 3 etape incepand cu primul joc oficial dupa comunicarea sanctiunii», se arata pe site-ul FRH.

Gheorghe Tadici a fost sanctionat prin aplicarea art 37.2 lit.b care prevede «Insultarea, jignirea sau amenintarea arbitrilor si/sau oficialilor jocului, precum şi a jucatorilor, de catre persoanele oficiale mentionate la art. 11.3, inainte, in timpul, in pauza sau dupa terminarea jocului, indiferent daca au fost sau nu sanctionate de catre arbitri, se sanctioneaza cu: b) suspendarea minim 2 (doua) etape».

Daca HC Zalau va fi eliminata din Cupa Romaniei dupa primul meci, sanctiunea antenorului Gheorghe Tadici va continua in meciurile de play-off.

Reamintim faptul ca la meciul dinter HCM Roman si HC Zalau, Gheorghe Tadici a utilizat time-out-urile de final pentru a protesta la adresa arbitrajului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>