Published On: lun, mart. 31st, 2014

„Ma insor si imi fac o casa”. Vezi aici cine este braileanul care de astazi este mai bogat cu 55.000 de euro

Share This
Tags

G.C. Gabriel este de astazi mai bogat cu 55 de mii de euro. Dupa 9 ani de jucat din placere la « pacanele », miercuri, 26 martie, braileanul s-a imbogatit datorita celor 5 maimute care i-au aparut pe ecranul aparatului.

„Aveam 100 de lei pe care vroiam sa-i joc la aparate. Destinul a facut sa nimeresc la aparatul Mega Jackpot. Am vazut valoarea Mega Jackpotului dar nici macar o secunda nu m-am gandit ca as putea castiga chiar eu. Am inmarmurit pur si simplu cand am vazut pe ecranul aparatului cele 5 maimute, semn ca am castigat Mega Jackpotul. Cu banii castigati vreau sa ma insor si sa-mi fac o casa”, a declarat marele castigator.

Banii i-au fost inmanati luni, 31 Martie 2014, de insusi Campionul Mondial la Skandenberg si Amabasador al Mega Jackpotului, Ion „Iron” Oncescu.

Peste 100 de braileni s-au strans in jurul campionul Mondial, in fata agentiei Stanleybet fiind instalata o masa de skandenberg unde oamenii de rand s-au putut intrece in « forta » cu Oncescu, acestia fiind impresionati de forta campionului.

Foto: Alin Georgescu

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>