Published On: lun, mart. 31st, 2014

NUNTA anului la BRAILA! BANEL dezvaluie din culise

Banel Nicolita se pregateste sa-si uneasca destinul in fata lui Dumnezeu cu mama fetitei sale, Cristina. Pregatirile pentru nunta sunt aproape gata.

Anul trecut, Banel Nicolita si  Cristina, s-au cununat civil, iar pe 15 iunie cei doi urmeaza sa spuna "DA" si in fata lui Dumnezeu. Ceremonia va avea loc la Braila si totul este gandit pana la cel mai mic detaliu.

Un restaurant aflat pe malul Dunarii va fi gazda invitatilor care vor fi serviti cu mancare traditionala romaneasca si se vor distra pe ritmurile muzicii lui Adi Minune, a lui Constantin Enceanu, ale formatiei lui Nicolae Botgros si Andra.

"Sa fie muzica pentru toate gusturile. Mancarea va fi romaneasca, iar in curtea restaurantului vom face un vitel la protap. Este un moment unic in viata si trebuie marcat ca atare", a declarat pentru ZiarulRing.ro, Banel Nicolita.

Se pare ca fotbalistul nu se uita la bani cand vine vorba despre rochia de mireasa a sotiei sale. Banel a spus insa ca va vedea alegerea facuta de Cristina abia in ziua nuntii, pentru ca vrea sa resprecte traditia potrivit careia barbatul nu are voie sa vada rochia de mireasa inainte de ziua cea mare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>