Published On: lun, mart. 31st, 2014

O singura multumire si 680 de petitii au fost inregistrare la Prefectura Braila, in 2013

prefectura brailaCele mai multe dintre petitiile inregistrate in anul 2013 la Prefectura Judetului Braila au constat in cereri privind legile fondului funciar sau retrocedari de bunuri preluate abuziv de regimul comunist.

Din totalul de petitii primite, una a fost de la Parlamentul Romaniei, 10 de la Adinistratia Prezidentiala si 28 de la alte institutii de stat.

535 de petitii, din cele 681 au venit din partea persoanelor fizice, toti cetateni romani. 358 au fost rezolvate pozitiv, sau partial pozitiv si 233 negativ. In 6 situatii au fost comunicate petentilor precizarile necesare privind posibilitatea legala de solutionare a problemelor pe care le-au intampinat.

O singura scrisoare de multumire a fost inregistrata anul trecut de institutia prefectului.

Personal, in biroul prefectului au intrat 487 de cetateni, iar 302 auprimit o rezolvare pozitiva a problemelor din cauza carora au apelat la ajutorul organelor abilitate.

          

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>