Published On: lun, mart. 31st, 2014

Si-a gasit nasul: „Daca nu scoti telefonul iti dau cu sacosa in cap!”

furt-1368601521O braileanca in varsta de 50 de ani a fost la un pas sa fie victima unui „talhar de buzunare”. Argentina Munteanu se intorcea din vizita de la niste prieteni cand, in tramvai langa ea s-a urcat un tanar. Braileanca nu avea idee ca urma sa fie victima unui furt. In momentul in care s-a ridicat sa deschida usa tramvaiului, tanarul a urmarit-o si i-a sustras telefonul mobil din buzunar. In tramvai se mai aflau doua femei care au atentionat-o pe braileanca.

„L-am vazut cand s-a asezat langa mine, insa nu credeam ca avea sa-mi fure telefonul. Cand am dat sa cobor, doua doamne in varsta m-au atentionat ca individul mi-a bagat mana in buzunar. M-am controlat imediat si am vazut ca lipseste telefonul. L-am luat de mana si i-am zis: <Daca nu scoti telefonul iti dau cu sacosa in cap!>. Am coborat apoi in statia de la Republicii. Imi era frica sa nu vina dupa mine. Nu a venit. Nici macar nu era un telefon performant, dar nu cred ca avea de unde sa stie, a luat la nimereala ce a gasit in buzunar”, a declarat Argentina Munteanu.

Tanarul are in jur de 1.80m, tenul mulatru si ochii caprui. La momentul in care a comis fapta era imbracat intr-un costum de sport. Hotii de buzunare sunt in continuare un pericol real pentru cei care folosesc mijloacele de transport in comun.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>