Published On: Dum, mart. 2nd, 2014

SOCANT! Directorul Liceului ‘‘Progresul’’ se razbuna pe elevi

In urma imaginilor graitoare postate de Infobraila, care dovedesc neregulile din Liceul ‘‘Progresul’’, directorul unitatii de invatamant este hotarat sa afle cine este  cel care a filmat cum ora de Economie este predata de catre cadrul didactic doar pentru cinci elevi.

"Cand am ajuns vineri la scoala toata lumea era agitata. Doamna directoare era pe hol si intreba elevii cine a facut acea filmare. Acum au inceput sa vina elevii la scoala, iar in pauze nu mai avem voie sa mai stam pe hol, asa cum faceam inainte. Au fost si inspectii in scoala si se faceau verificari pentru a vedea cati elevi sunt prezenti la ore", a declarat pentru Infobraila unul dintre elevii liceului, care a dorit sa ramana sub protectia anonimatului.

Liceul ‘‘Constantin Brancoveanu’’ cunoscut ca si Liceul ‘‘Progresul’’ se confrunta cu grave probleme privind absenteismul scolar, elevii precizand ca doar 50 de liceeni frecventeaza zilnic orele de curs.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>