Published On: mar, mai 20th, 2014

Un pas important catre agricultura! Facultatea din Braila este acum acreditata!

agriculturaBraila va avea Facultate de Agricultura. Institutia a primit oficial acreditarea pentru a functiona incepand cu toamna acestui an.

Mai mult, exista si un parteneriat intre Insula Mare a Brailei si facultate, prin care studentii pot realiza studii de cercetare chiar in insula.

“Facultatea de Agricultura este pe un drum bun. Au facut acreditare in formatul respectiv. Si-au facut o anumita deschidere cu cei de la Insula Mare a Brailei care au si ei interesul pentru dezvoltarea sistemului de invatamant si a avea un numar oarecare de specialisti. O sa faca acolo un laborator, un centru de cercetare in insula, cu care sa colaboreze. Sunt pe un drum bun si exista inca un anumit tip de solicitari pentru diferite specializari in agricultura pentru ca incet, incet si aici se strang lucrurile si poate eu stiu sa cresc patrunjelul, dar imi trebuie si o hartie care sa ateste ca sunt specialist in asta, ca sa pot merge mai departe intr-o afacere”, a declarat primarul Brailei, Aurel Simionescu.

Edilul a marturisit ca exista cereri din partea studentilor cu privire la diferite specializari in agricultura si zootehnie care in momentul de fata nu sunt disponibile in Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>