Published On: vin, feb. 27th, 2015

Atelier de „Logica Distractiva”, la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”

Share This
Tags

AFIS logica 1Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” organizeaza, incepand din luna martie 2015,  Atelierul  de „Logica Distractiva”. Activitatea se adreseaza elevilor de liceu cu varste cuprinse intre 16 – 19 ani si se va desfasura odata pe saptamana.

Prima intalnire din luna martie, ”Argumentez, deci exist!”, va avea loc vineri, 6 martie, ora 15.00. Atelierul este coordonat de profesoara, Oana Ghetu care doreste sa imparatseasca elevilor braileni, noi tehnici de dezbatere prin care pot stapani arta unei dispute incitante.

”Dialogul este respect desavarsit” este tema celei de a doua intalniri care va avea loc vineri, 13 martie, ora 15.00. Profesoara, Anghel Dorina le propune liceenilor sa exerseze impreuna regulile care definesc exercitarea dialogului in societate pentru a se adapta cat mai bine situatiilor concrete.

Tinerii braileni care doresc sa participe la aceste intalniri se pot inscrie direct la Sectia Mediateca sau la numarul de telefon 0239 611292.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>