Published On: vin, feb. 20th, 2015

Cerul de la Bozioru, inscris in lista fenomenelor unice din lume

Share This
Tags

bozioru2Cred ca, putini dintre voi ati auzit de comuna Bozioru din judetul Buzau. Aceasta se situeaza in apropierea Lacului Gotes, la aproximativ 50 km de orasul Buzau si 20 km de Patarlagele. La prima vedere este o comuna la fel ca toate celelalte. Insa lucrurile nu stau chiar asa: este un alt loc din Romania unde se intampla fenomene stranii. Localnicii deja s-au obisnuit, insa cu acestea. Foarte ciudate sunt disparitiile misterioase fara urma ale persoanelor care se faceau nevazute sub ochii celor care le insoteau si care fie nu au mai reaparut niciodata, fie au aparut in alt loc fara a-si aduce aminte ce s-a intamplat. Dupa relatarile localnicilor, fenomene ca defectarea aparatelor electronice, prezenta fenomenelor telepatice, aparitia unor obiecte zburatoare neidentificate, aparitia izvoarelor radioactive, asa-zisele ape vii, anomalii magnetice sunt la ordinea zilei.

Uneori in zilele senine, acel albastru curat al cerului se transforma in nuante profunde, parca devenind un vortex.

Fascinati de acest fenomen, oamenii de stiinta au efectuat diferite masuratori si au ajuns la concluzia ca, sclipirea cerului este de 23 000 grade Kelvin, pe cand deasupra oraselor aceasta este de 16 000 grade Kelvin. Este o diferenta imensa care pe langa faptul ca place ochiului atrage diverse semne de intrebare. Nu putini sunt cei care considera acest loc ca fiind unul sacru, unde diverse vortexuri sau spirale temporale se formeaza pentru a se crea o poarta intre lumea reala si una ascunsa de ochii celor neinitiati.

bozioruToate aceste fenomene nu au putut fi explicate, dar exista anumite presupuneri care incearca sa faca lumina cu privire la misterul de la Bozioru. Se spune ca in zona au fost descoperite mai multe obiecte arheologice ce au apartinut unei civilizatii neidentificate.

Pasionatii teoriilor conspiratiilor sunt de parere ca in trecutul indepartat aceasta zona ar fi fost locuita de catre o civilizatie extrem de avansata si in urma unor evenimente neprevazute a fost nevoita sa paraseasca Terra. Aceasta teorie nu a fost niciodata demonstrata, dar cu toate acestea exista o serie de elemente suspecte: solul extrem de negru care pare a fi fost ars candva, un pisc incarcat energetic care atrage toate fulgerele si anomaliile magnetice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>