Published On: vin, feb. 27th, 2015

I-AU GASIT: 4 tineri romi au ucis-o cu sange rece, pentru 100 de lei, pe femeia din Gradistea, mama a doua fetite minore!

Share This
Tags

Ipoteza vehiculata de unii localnici din comuna Gradistea s-a adeverit: 4 tineri de etnie roma au fost retinuti de politistii braileni, fiind acuzati de uciderea Marcelei Stoian, mama a doua fetite minore, in seara zile de 23 februarie.

In ziua respectiva, cei 4 tineri, inruditi intre ei, au baut, iar pe seara, cand au ramas fara bani, si-au pus in cap sa o talhareasca pe femeie, despre care banuiau ca avea in geanta incasarile de la magazin. Au lovit-o cu o scandura in cap pana aceasta si-a dat sufletul.

FILMUL CRIMEI

stoian marcela 1Stoian Marcela, in varsta de 40 de ani, mama a doua fetite, a fost gasita moarta, pe marginea unei ulite laturalnice din localitate, chiar de catre sotul acesteia.

In jurul orei 22.00, barbatul, ingrijorat ca sotia, vanzatoare la un magazin – proprietate personala, intarzia suspect de mult, a plecat sa o caute, fiind sigur ca o va intalni pe drumul pe care obisnuia sa vina spre casa. Dupa cateva minute bune, si-a gast sotia intr-o balta de sange, langa un teren viran. 

Politistii ajunsi la fata locului au izolat zona si au luat la puricat fiecare coltisor din localitate, mergand din poarta-n poarta pentru a vedea daca exista sateni care au informatii verificabile despre oribilul omor.

Marcela a fost trantita la pamant de agresori si lovita de mai multe ori in zona capului, cu o scandura, pe care criminalistii au gasit-o la cativa metri de cadavru, manjita cu sange. In urma autopsiei, legistii au stabilit ca femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral complex, avand de asemenea si mana rupta, un posibil semn ca, desi secatuita de puteri, a incercat sa scape cu viata din teribilul atac. Din geanta, Marcelei i-au fost furati banii, putin peste 100 RON, dar nu si telefoanele mobile.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>