Published On: vin, feb. 27th, 2015

Mortu, seful CJ Braila: Am cerut audit pe management la Spitalul Judetean. Prefer un manager care sa nu fie medic

Share This
Tags

Viorel MortuPresedintele interimar al Consiliului Judetean, social-democratul Viorel Mortu, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in urma scandalului public legat de Spitalul Judetean de Urgenta, a dispus efectuarea "unui audit pe management" la aceasta unitate spitaliceasca, precizand ca a discutat cu directorul Iugulescu si despre o eventuala demisie a acestuia.

"Am discutat despre demisie cu Iugulescu, dar am zis sa facem si noi un audit pe management, sa vedem unde sunt zonele slabe ale managementului. Stiu pulsul spitalului. Asa a fost mereu, asa e si acum si mi-ar fi drag sa fie mai bine. In rest, nu ma exprim pana nu am expertiza pe management", a precizat Mortu.

Seful CJ a mai adaugat faptul ca impartaseste opinia liderului PSD, Mihai Tudose, si ca sustine propunerea ca, la Spitalul Judetean, managerul sa nu fie si medic, cum este cazul lui Iugulescu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>