Published On: vin, feb. 27th, 2015

NESIMTIRE Seful invatamantului brailean – trimis in judecata de DNA, intrebat daca demisioneaza: Nu! Mai vreau un mandat. Si ce daca sunt trimis in judecata?

Share This
Tags

stancu si danielescuSeful Inspectoratului Scolar Judetean Braila, profesorul Iulian Danielescu (foto: in spatele lui Gheorghe Bunea Stancu), trimis in judecata de DNA Galati pentru abuz in serviciu, a declarat pentru Infobraila, intrebat daca va demisiona din functie, ca nu va lua o astfel de decizie, ba mai mult decat atat ca va participa la concursul organizat de Ministerul Educatiei, in perioada 11-20 martie, pentru functia de inspector scolar general al ISJ, dorindu-si un nou mandat in fruntea invatamantului brailean.

"Si ce daca sunt trimis in judecata? Nu mai exista prezumtia de nevinovatie? Nu demisionez! Astept cu mult interes judecata. In instanta, am sa-mi dovedesc nevinovatia", ne-a spus Danielescu.

Reamintim faptul ca, Iulian Danielescu, un consilier din Ministerul Educatiei, un functionar din cadrul ISJ, dar si 5 profesori braileni (printre care si Veronica Picus-inspector de informatica, in functie), au fost trimis in judecata de procurorii DNA Galati, pentru abuz in serviciu, acestia intervenind pentru ca unei eleve de la Liceul "Nicolae Iorga" sa ii fie modificata nota la purtare, astfel incat sa nu fie exmatriculata.

Pe data de 8 octombrie 2014, procurorii DNA au efectuat perchezitii la doua licee din Braila, printre care si Liceul "Iorga", dar si la sediul Inspectoratului Scolar Judetean, in aceeasi zi fiind dus la sediul DNA Galati, pentru audieri, si Iulian Danielescu, seful ISJ.

Sursa foto: mihaeladanpress.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>