Published On: lun, feb. 16th, 2015

Padurea Baciu, de langa Cluj-Napoca, loc de pelerinaj pentru turistii pasionaţi de paranormal

baciuu2Supranumita si “Triunghiul Bermudelor din Romania”, Padurea Baciu este la o ora de mers pe jos din Cluj-Napoca. Aici, mai multi oameni au disparut fara urma de-a lungul timpului, iar putini se aventureaza singuri printre copacii cu forme stranii.

Cei care au traversat pur si simplu padurea sau care organizeaza expeditii spun ca au incercat senzatii si sentimente dintre cele mai bizare: greata, frisoane, varsaturi, migrene, anxietate, dureri ale organelor interne. Unii au iesit de acolo cu zgarieturi pe care nu si le puteau explica sau au experimentat senzatia de arsura pe piele.

Cercetatorii care au studiat acest loc bizar, in incercarea de a explica anumite fenomene au identificat in zona emisii radioactive si o multime de anomalii magnetice.

Una dintre ciudateniile Padurii Baciu o reprezinta forma copacilor. Pe langa faptul ca multi dintre arbori, in loc sa se inalte catre cer, se curbeaza spre pamant, altii cresc stramb sau rasuciti unul in jurul altuia, ca intr-o imbratisare bizara. In multe locuri se gasesc cate doi, patru, sase sau chiar opt copaci crescuti din aceeasi radacina. De asemenea, cercetatorii au remarcat torsionari ale copacilor in perioade foarte scurte de timp.

Prin urmare, se poate concluziona ca fiecare gaseste inPadurea Baciu ceea ce cauta. Astfel, cei mai sceptici, care merg acolo doar pentru a demonstra, lor insisi sau altora, ca acolo nu se intampla nimic neobisnuit, pot sa nu aiba parte de nimic iesit din comun, in timp ce aceia care sunt convinsi ca in acel loc se petrec fenomene paranormale se intorc de acolo cu experiente si povesti care iti dau fiori.

Cu toate acestea, padurea Hoia-Baciu este considerata de toti marii parapsihologi, drept cel mai important areal al manifestarii fenomenelor parapsihologice de pe intreaga planeta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>