Published On: vin, feb. 20th, 2015

PNL-istul Nechita, atac la Mortu pentru ca preda inca la Liceul “Murgoci” / Mortu: Mi-am oprit 4 ore, sentimental. Elevii au nevoie de mine. Moral vorbind, nu te poti lega de chestia aceasta

Share This
Tags

Nechita si Mortu 2Fostul presedinte interimar al CJ Braila, liberalul Ovidiu Nechita, l-a atacat, vineri, in sedinta Consiliului, pe actualul sef al institutiei, social-democratul Viorel Mortu, intrebandu-l pe un ton ironic cum poate face fata atat activitatii de la CJ, cat si celei de profesor.

"Stiu ca dumneavoastra mergeti si la liceu. (…) Sunt ore in care lipsiti de la Consiliul Judetean si faceti pedagogie in alta parte. Aici, ales ca numarul 1 al judetului, ar trebui sa faceti administratie. Va spune ceva cuvantul acesta?", i-a spus Nechita lui Viorel Mortu.

Replica lui Mortu nu a intarziat, explicandu-i, vizibil iritat, celui care a ramas aproximativ o luna vicepresedinte al Consiliului sub mandatul sau de presedinte interimar, ca si-a pastrat 4 ore de predare a limbii si literaturii romane la Colegiul National "Murgoci" din motive sentimentale, activitate pe care o desfasoara "in zori de zi". 

"Mi-am oprit 4 ore ca sa nu-mi uit indemanarile, mai multe nu spun. Si copiii, fiind in clasa terminala, au nevoie de mine. Replica domnului Nechita este o replica care ascunde un caracter anume. Ii spun ca daca tot serveste presei scenarii contondente voi da replica. Nu o sa va fie bine", a precizat Mortu.

Ovidiu Nechita: Ce inseamna? E amenintare?

Viorel Mortu: Nu, e adevar! Sunt rezistent la efort, pot munci 12 ore pe zi, fara probleme. De regula acesta este programul meu de lucru. Moral vorbin, domnul Nechita nu te poti lega de chestia aceasta!

Ovidiu Nechita: Mai am o intrebare. Dumneavoastra conduceti sedinta sau superiorul din fata? E vorba de domnul secretar Nicu Filote. Dati-i dumnealui cuvantul daca va baga cuvintele in gura.

Mortu: Ati depasit limita! Va rog sa luati loc. 

Nechita: Am luat loc pentru ca nu mai am nimic de spus.

Mortu: Oricum nu aveti nimic de spus!

Nechita: Vin pe la dumneavoastra sa vorbim de administratie!

Mortu: Dumneavoastra cu mine? Cred ca glumiti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>