Published On: vin, feb. 20th, 2015

,,POVESTE DE DRAGOSTE”, singurul lungmetraj romanesc prezent la Festivalul International al Filmului de Dragoste

Share This
Tags

poveste-de-dragoste-1,,Poveste de Dragoste'', de Crisina Iacob, este singurul lungmetraj prezent in competie anul acesta, evenimentul urmand sa aiba loc la Mons, in Belgia, potrivit Mediafax.

Prestigiosul festival se desfasoara intre 20 si 27 februarie, avand in sectiunea ,,Panorama''  si trei scurtmetraje, ,,Vera'' de Dorian Boguta, ,, Colectia de arome'' regizata de  Igor Cobileanski si pelicula ,,Ela, Panda si Madam" de Andrei Rautu.

,,Poveste de dragoste'' ne prezinta o frumoasa si emotionanta poveste de iubire, care are puterea de a depasi orice obstacol si convingere. Personajele principale, Aprilia, interpretata de actrita  Raluca Aprodu, si Sebastian, jucat de actorul Radu Bucur, ne demonstreaza inca o data ca fericirea se regaseste in lucruri simple si intr-un joc de replici inocent, care ii va purta pe cei doi in minunata lume a iubirii.

,,Vera'' ii are in rolurile principale pe actorii Irina Noaptes si Anghel Damian. Povestea unui tanar de 20 de ani, care isi incearca norocul in dragoste, insa fara succes. Destinul il poarta intr-un loc complet neasteptat, unde intalneste o fata, care-i va schimba viata, mai arata sursa citata.

La sensul opus, ,,Colectia de arome'' ne prezinta povestea unui baietel, Victor, si a tatului sau, care isi doresc cu orice pret sa-si salveze mama bolnava.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>