Published On: vin, feb. 27th, 2015

VIDEO O tanara si-a infipt un cutit in burta, langa Policlinica Hipodrom, amenintand ca se omoara: “Am simtit o fantoma! I’m sorry!”

Share This
Tags

Clipe de groaza pentru brailenii care au trecut, joi dupa-amiaza, prin apropierea Policlinicii din cartierul Hipodrom. Oamenii au vazut cum o tanara, in varsta de 23 de ani, flutura un cutit, amenintand ca se omoara. Mai mult decat atat, tanara era agresiva si punea in pericol siguranta celor care incercau sa o opreasca din tentativa de suicid.

Cei care au anuntat Politia au fost jurnalistii sositi la fata locului. Pentru a le dovedi ca nu glumeste si ca este in stare sa isi curme viata, tanara si-a infipt cutitul in abdomen chiar in fata jurnalistilor. Din fericire, pentru ca purta o geaca groasa, iar lama cutitului era destul de scurta, nu a reusit decat sa isi distruga imbracamintea, fara sa se raneasca.

La sosirea echipajului de Politie, tanara nu s-a lasat si a oferit un adevarat spectacol, prefacandu-se ca lesina si continuand sa faca scandal.

Pentru ca este cunoscuta cu afectiuni psihice cronice si pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, asistenta de pe ambulanta sosita la fata locului, a decis sa o transporte, cu ajutorul politistilor, la Spitalul de Psihiatrie, unde i se va administra tratament de specialitate. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>