Published On: mie, feb. 17th, 2016

Pugilistul brailean, Adrian Barbierul, se pregateste pentru Campionatul European la Memorialul “Pavel Luscevschi”

adrian_barbierul_infobraila

In perioada 18-20 februarie se desfasoara in Republica Moldova turneul international de box Memorialul “Pavel Luscevschi”. La competitie participa o delegatie formata din 15 pugilisti de la Centrul Olimpic de box pentru tineret si juniori Braila. 

Din delegatie alaturi de reprezentantul Clubului Sportiv Municipal Braila, Adrian Barbieru, participa si alti medaliati pe plan intern precum Emanuel Mican, Andrei Udubasa, Adrian Ciobanu, Vlad Neamtu, Alberto Biro, Alexandru Popescu. Staff-ul tehnic va fi coordonat de antrenorul federal Valentin Vranceanu si antrenorul Centrului Olimpic, George Pertea.

"Anul acesta Campionatul European de box pentru tineret va avea loc in luna mai si trebuie sa profitam de fiecare oportunitate pentru a participa la competitii pregatitoare. Dupa o perioada de acumulari fizice pentru boxerii de la tineret incep meciurile de verificare. Este un bun prilej pentru boxerii nostri de a evolua in compania unor adversari valorosi", a declarat George Pertea.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>