Published On: vin, mart. 25th, 2016

Halep a invins-o pe “Noua Sharapova” in primul meci de la Miami

Halep a invins-o pe rusoaica de 18 ani, Daria Kasatkina, supranumita “Noua Sharapova”, in turul doi la Miami, intr-o ora si 25 de minute, cu scorul de 6-3, 7-5. Romanca a avut in inceput de meci foarte bun, castigand primele 10 puncte. Dupa incepul mai slab de meci, rusoaica si-a revenit si a echilibrat partda, dar Simona a castigat setul inaugural cu scorul de 6-3. Halep a continuat sa fie la conducerea jocului si in setul doi, pana la 5-2, cand a avut ca cadere ce i-a permis adversarei sa revina si sa egaleze la 5. In ciuda revenirii spectaculoase a rusoaicei, Halep nu s-a demoralizat si a inchis setul doi si meciul cu 7-5.

Simona Halep o va infrunta in urmatoare faza a competitiei pe nemtoaica Julia Goerges (66 WTA), care a trecut de favorita 26, Samantha Stosur, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-4. Simona a mai jucat doua meciuri în compania Juliei pana acum, scorul general fiind de 1-1. Nemtoaica s-a impus la Paris 2009, in calificari, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, iar romanca a triumfat la Madrid 2014, in primul tur, scor 6-2, 6-0.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>