Published On: joi, mart. 17th, 2016

Halep prea mica sa-i faca fata Serenei Williams

In aceasta dimineata Simona Halep a pierdut in fata liderului mondial Serena Williams, scor 6-4, 6-3, dupa o ora si zece minute.

Romanca a avut momente bune, dar doar cateva sclipiri nu sunt de ajuns pentru a o invinge pe Serena Williams. Liderul WTA si-a impus jocul in forta, atat cu serviciul, cat si la retur, incercand si reusind in cea mai mare parte sa o tina pe Simona departe de linia de fund. Simona nu prea a reusit sa urce la fileu, dar a pus-o in dificultate pe Williams de cateva ori pe contre-pied, cu loviturile de forehand. Adversa a fost insa cea care a dictat ritmul de joc.

In ciuda infrangerii, Halep  a declarat ca e multumita de jocul prestat la acest turneu, ca si-a regasit ritmul din recut, dupa un start de an cu evolutii in general sub asteptari si e increzatoare pentru turneele urmatoare. “Este cel mai bun turneu in acest an pentru mine, asa ca este bine. Am facut meciuri bune. Ma simt bine. Mi-am regasit ritmul. Sunt sanatoasa si asta este cel mai important. Vreau doar sa continui sa muncesc pentru a fi si mai buna”, a declarat Simona.

In fiecare set, diferenta a fost facuta de un break, Serena impunandu-se la acest capitol cu 4-2. Reprezentanta Statelor Unite continua cursa pentru castigarea titlului cu un meci in compania polonezei Agnieszka Radwanska. La sfarsitul meciului, ea a avut si o declaratie de incurajare pentru Simona: ”Este o jucatoare foarte periculoasa, are cam tot ce trebuie pentru a deveni cea mai buna din lume”.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>