Published On: mie, mai 18th, 2016

Barbat cu dubla cetatenie, cautat de autoritatile din Italia, depistat la P.T.F. Albita

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un barbat cu cetatenie romana si Republica Moldova, urmarit international, pe numele caruia era emis un mandat de arestare pentru savarsirea unor infractiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Italiei.

In data de 18 mai a.c., in jurul orei 04.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in tara, Andrei G., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 38 de ani, conducand un autoturism marca Renault, inmatriculat in Romania.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului este emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat european de arestare, emis de autoritatile italiene, pentru savarsirea unor infractiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Italiei.

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>