Published On: lun, mai 23rd, 2016

GALERIE FOTO: Patronul Hexi Pharma a murit intr-un accident rutier

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un grav accident rutier. Potrivit primelor informatii acesta s-a izbit violent de trei copaci, dupa ce a iesit cu automobilulul de pe carosabil.  In urma impactului violent Condrea a fost desfigurat, fiind recunoscut dupa haine si dupa actele pe care le avea la el. Mai mult, impactul a fost atat de violent incat, motorul masinii a fost proiectat cativa metri de la locul accidentului. In momentul in care au sosit echipajele de interventie trupul soferului se afla in afara caroseriei, astfel incat nu a fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare.

Politia nu exclude posibilitatea sinuciderii, intrucat nu au fost gasite urme de franare la fata locului.

Procurorii au anuntat ca investigatiile in dosarul “Hexi Pharma” isi vor urma cursul firesc si ca sunt si alte persoane susceptibile de a fi urmarite penal. Condrea era citat sa se prezinte luni la Parchet.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>