Published On: lun, mai 23rd, 2016

VIDEO / FOTO: Abatorul din Chercea a fost inghitit de flacari

In urma cu putin timp un incediu a izbucnit la abatorul din cartierul Chercea, de langa Cimitirul Municipal. Potrivit primelor informatii incendiul a pornit in timp ce angajatii se aflau in pauza. Fumul gros a acoperit intreg cartierul fiind vizibil chiar de la Dunarea.

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fata locului pentru a potoli valvataiele focului. Potrivit primelor informatii, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs intr-una dintre camerele frigorifice ale abatorului. De acolo, flacarile s-au extins intr-o hala de mari dimensiuni. Pentru ca aceasta era construita din panouri tip sandwich, acestea au ars mocnit, producand un fum gros.

Interventia pompierilor a fost una dificila, deoarece reteaua din care facea parte hidrantul la care s-au legat era situat in fata abatorului, pe strada, nu avea presiune suficienta.

Specialistii ISU Braila au demarat cercetarile pentru a stabile cu exactitate cauza de la care a pornit incendiul si sa se stabileasca daca abatorul era dotat cu sisteme de stingere a incendiilor, daca in incinta exista un hidrant functional si daca societatea functiona cu aviz ISU

In incendiu au ars 1.500 de metri patrati de acoperis.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>