Published On: mie, iun. 1st, 2016

Cum a reusit Nicoleta Luciu sa slabeasca 11 kilograme in mai putin de o luna

Dupa ce luase proportii si cantarea nu mai putin de 70 de kilograme, vedeta a luat masuri drastice, urmand ca aparitia sa de la un eveniment monden sa fie de senzatie.

Marti seara, Nicoleta a aparut imbracata intr-o rochie neagra afisand o silueta de invidiat. „La Paste am avut 70 de kilograme, iar acum am 59”, a declarat mandra presei.

Dieta urmata a fost una destul de complicata, insa Nicoleta este obisnuita cu un astfel de regim. „O saptamana cu iaurt, o saptamana cu supa, o saptaman cu compot, cel mai mult am stat cu compot: 9 zile, apoi am facut si o detoxifiere cu sucuri timp de zece zile. Ma hidratez, am observat ca reusesc sa-mi tai foamea cu multe lichide! Am topit 11 kg in mai putin de o luna. Nu am stari de rau, consum sucurile astea care sunt energizante, nu am nicio teama. Am slabit foarte mult la iaurt si la compot si pe urma am continuat ca sa nu pun pe mine, am trecut pe sucuri ca sa imi vitaminizez corpul si sa-mi refac pielea”, am mai declarat Nicoleta Luciu.

Bineinteles ca vedeta nu a ezitat sa adauge faptul ca a facut sport zilnic in tot acest timp.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>