Published On: mar, iul. 12th, 2016

Soc in interiorul Antena 1 / Stefan Banica a fost umilit de cei din conducere

Share This
Tags

E scandal urias la Antena 1! Adus pe 15.000 de euro lunar de la PRO TV, Stefan Banica jr a fost dat afara de la Antena 1, unde era jurat la emisiunea X Factor, informeaza mai multe surse apropiate producatorilor. Astfel, in juriul talent-show-ului raman Delia si Horia Brenciu, iar locul acestuia va fi luat de Mihai Bendeac. Delia si Mihai Bendeac au mai jurizat impreuna la emisiunea „iUmor”, difuzata tot la Antena 1, alaturi de Cheloo, fost jurat la „X Factor”, scrie ziarulring.ro.

Noul sezon care se va difuza in toamna va fi filmat in aceasta perioada, iar astazi se va anuntat oficial care dintre cei trei jurati de la „X Factor” va fi inlocuit si ce alta vedeta va aparea pe post. Primul sezon „X Factor” a fost jurizat de Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina, al doilea si al treilea sezon i-au avut ca jurati pe Delia Matache, Cheloo si Dan Bittman, iar in ultimele doua a functionat formula Delia Matache, Horia Brenciu si Stefan Banica jr.

Informatiile nu au fost inca confirmate nici de televiziune, nici de catre vedeta, dar sursele din piata media dau ca sigura mutarea din aceasta toamna.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>